Sopar benèfic i festa de cloenda per tancar el torneig 'Ajudem els altres'

Una de les parelles guanyadores del torneig

Actes i Activitats

Publicat el 8/oct/11 per Carlos Catalán

Unes 500 persones van assistir aquest divendres al sopar benèfic i a la festa de cloenda de la tercera edició del torneig 'Ajudem els altres'. Els més de 16.000 euros recaptats gràcies a les inscripcions de les 235 parelles participants i del sopar benèfic d'aquest divendres aniran destinats a la Fundació Iván Mañero.

La 3a edició del torneig pàdel Bocca organitzat pel Junior ha finalitzat amb el sopar benèfic i la festa de cloenda d'aquest divendres a la nit. Un total de 235 parelles, que han participat amb les seves inscripcions i el sopar benèfic, han aportat els diners que van destinats a la Fundació Iván Mañero. L'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, valora aquest tipus d'actes benèfics.

Mercè Conesa

Aquests actes mostren la voluntat de la nostra ciutadania. Tot el que és vincular el món de l'esport amb la solidaritat a la nostra ciutat és un èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El director de la Fundació, Iván Mañero, explica a Cugat.cat on aniran destinats els diners recaptats pel torneig benèfic.

Iván Mañero

Aquests diners aniran a l'Hospital. És primordial per aquesta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Un dels organitzadors, Nino Àlvarez, afirma que el campionat 'ha estat tot un èxit' i que esperen fer una quarta edició 'Ajudem els altres'.

Nino Àlvarez

Ha estat un èxit. L'expectativa és fer una quarta edició encara que no sabem per a qui seran els diners recaptats. Estem molt contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Els organitzadors del torneig confien poder fer una quarta edició del torneig 'Ajudem els altres' per l'any vinent.