Félez i Guixà, satisfets amb la Trobada Mundial de Penyes del Barça

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Actes i Activitats

Publicat el 23/ago/11 per Joan Garcia

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, veuen amb bons ulls el nou reglament intern de penyes aprovat al Congrès Mundial de Penyes. Segons Félez aquest fet farà que es limiti l'aparició de noves penyes que es fundaven únicament per tenir accés a entrades per les finals. Guixà creu que aquesta regulació servirà per ordenar el món penyístic blaugrana.

El 32è Congrès Mundial de Penyes ha servit perquè es regularitzi el món de les penyes barcelonistes. Un total de 381 penyes han votat la nova normativa on s'obliga a què cada penya tingui un mínim d'associats en funció de la població on està ubicada, que tingui seu pròpia i també que les noves penyes no puguin accedir a entrades per a les finals durant tres anys. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha destacat que aquest és el primer congrès democràtic de la història del club blaugrana.

Josep Maria Félez

És un encert aquesta decisió perquè per primer cop hi ha democràcia en el món penyístic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, també veu amb bons ulls la nova normativa i creu que és un pas endavant per regularitzar el món penyístic.

Jaume Guixà

És el moment per regularitzar el món penyístic i aquesta normativa aconseguirà l'objectiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La Penya Blaugrana Sant Cugat i la Penya Mil·leni compleixen tots els requisits de la nova normativa. La Penya Blaugrana té 32 anys d'història amb 800 socis i la Penya Mil·leni suma 12 anys de vida i 130 socis.