La crisi afecta els campus esportius d'estiu

Campus d'estiu del Club Tennis Natació Sant Cugat

Actes i Activitats

Publicat el 5/jul/11 per Joan Garcia

La crisi s'està notant als campus esportius d'estiu a la nostra ciutat. Així ho han afirmat el director de l'OMET, Xavier Requeno, i el directiu del Sant Cugat Esport Ferran Benet a la tertúlia del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat ràdio. Per contra, el gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, explica que la seva entitat viu una situació diferent amb un creixement del nombre d'inscripcions.

A banda dels campus esportius municipals de l'OMET, els clubs també organitzen les seves pròpies activitats. El debat de la tertúlia esportiva ha girat al voltant dels campus. La crisi és un dels factors determinants en la baixada de places. El director de l'OMET, Xavier Requeno, explica la nova situació d'activitats esportives a l'estiu.

Xavier Requeno

La crisi s'està notant i moltes famílies busquen el model públic i no pas el privat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El directiu del SantCu Ferran Benet també ha participat en la tertúlia i ha coincidit amb l'opinió expressada per Requeno. Per contra, el gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, ha explicat que la situació actual ha beneficiat la seva entitat augmentant el nombre d'inscrits pel bon treball que estan fent al club.

Francesc Costa

Nosaltres no estem notant la crisi. Hem tingut nmés incripcions que mai a les activitats d'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Les activitats d'estiu s'allarguen durant tot aquest mes i algunes tenen continuïtat durant la primera setmana de setembre abans de l'inici escolar.