Sant Cugat, amb la 10a Festa de l'Esport

Cartell de la 10a Festa de l'esport

Actes i Activitats

Publicat el 3/jun/11 per Carlos Catalan

L'Ajuntament de Sant Cugat col·labora amb un total de set activitats a la 10a Festa de l'Esport d'aquest cap de setmana, impulsada per la Diputació de Barcelona. L'Eurofitness de la rambla del Celler obre les portes per a què els santcugatencs practiquin esport a les seves instal·lacions.

Una de les set activitats que realitza l'Ajuntament per aquest cap de setmana són les jornades de portes obertes de les instal·lacions de l'Eurofitness. L'accés és gratuït durant tot el dia de dissabte i diumenge al matí.

A més d'aquesta activitat, n'hi ha d'altres per aquest cap de setmana, com la 3a Cursa DiR Sant Cugat, que comença diumenge a les nou del matí, el Torneig de Final de Temporada del CFU Mira-sol Baco i la 10a jornada de cloenda de la temporada de bàsquet escolar. Dissabte es pot gaudir de la segona Cursa d'Orientació en família al Parc Central pels nens i nenes de primària juntament amb els seus pares, mentre que el diumenge es disputa a la Zona Esportiva de Can Llobet la 4a jornada de futbol sala en edat escolar i el 6è Memorial Jaume Tubau del Sant Cugat Esport amb el torneig final de temporada.

Uns 200 municipis de la província de Barcelona participen en aquesta festa, organitzant activitats durant aquest cap de setmana.