El CVSC col·labora amb el Dia Internacional de la Dona

Imatge de la presentació del Dia de la Dona

Actes i Activitats

Publicat el 23/feb/11 per Joan Garcia

El Club Voleibol Sant Cugat participarà en els actes programats durant el mes de març pel Dia Internacional de la Dona amb una taula rodona titulada 'Dona i esport', que tindrà lloc el dimecres 23 de març. L'Ajuntament i diverses entitats han organitzat una vintena d'activitats durant tot el mes per celebrar aquesta data. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que la societat necessita igualtat entre homes i dones.

L'esport també estarà present en els actes del Dia Internacional de la Dona. El Club Voleibol Sant Cugat, que treballa i potencia la vessant femenina de l'esport, col·labora amb l'Ajuntament per celebrar aquest dia. El club santcugatenc organitza una taula rodona amb el tema 'Dona i esport', que se tindrà lloc el 23 de març a les set de la tarda a la Sala d'actes de la Casa de Cultura.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica quin és l'objectiu de l'acte.

Miquel Martínez

Cal donar valor a l'esport femení i conscienciar la societat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'Ajuntament organitza una vintena d'activitats amb la col·laboració d'associacions i entitats. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que la societat necessita igualtat entre homes i dones.

Susanna Pellicer

Les noies tenen un bon nivell esportiu i cal que es promocioni. El Club Voleibol Sant Cugat ho fa des de la seva creació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un concert de Beth al Teatre-Auditori el primer divendres de mes donarà el tret de sortida a les activitats, que enguany aniran des de taules informatives fins a projeccions de pel·lícules, xerrades i exposicions.