Volen els partits a les dotze del migdia

El conjunt de futbol d'ASDI és una de les prioritats pel 2011

Actes i Activitats

Publicat el 29/gen/11 per Mireia Puente

Els socis del Sant Cugat Esport demanen a l'entitat que torni a canviar l'horari dels partits del primer conjunt quan juga com a local. Actualment el primer equip vermell-i-negre té assignat l'horari de diumenge a dos quarts de cinc de la tarda i els socis prefereixen l'antic horari, que és diumenge a les dotze del migdia.

Aquesta ha estat la tercera Assemblea Ordinària presidida per LLorenç Santasusagna i ha transcorregut tal com s'esperava. Tant els comptes de l'exercici anterior com els pressupostos per aquest any s'han aprovat sense cap incidència. El que sí que han volgut demanar els socis és un canvi en l'horari dels partits del primer equip, ho explica el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

Els més grans estan acostumats a l'horari de les dotze del migdia. De cara a la temporada que ve ens ho replantejarem a veure si el podem recuperar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tal com comenta Santasusagna aquest canvi caldrà estudiar-lo, i és que el club ha de gestionar els horaris d'un total de 34 equips. A més, també s'ha proposat que per l'any del centenari, que serà el 2016, el 80%, com a mínim, dels jugadors del primer equip siguin santcugatencs, prec al que Santasusagna ha assegurat que l'entitat està treballant molt amb la base per assolir reptes com aquest.

Finalment pel que fa a l'exercici actual, el president vermell-i-negre ha volgut remarcar que l'entitat vol continuar amb el model de club actual amb tres eixos principals, l'esport, l'educació i la formació, així com potenciar el conjunt de futbol d'ASDI. Les principals novetats d'enguany seran els campus de setmana blanca, que tindrà lloc a Santa Maria de Palautordera, i el campus de la tercera setmana de juliol a Llívia.