Capio Hospital General se suma als col·laboradors de la Sant Silvestre

Actes i Activitats

Publicat el 22/des/10 per Axel Camarasa

El Capio Hospital General de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la cursa Sant Silvestre Barcelonesa, que aquest any es correrà per primera vegada a Sant Cugat. L'acord assegura l'assistència mèdica als participants i inclou, a través de la Creu Roja, el subministrament d'ambulàncies i material mèdic necessari per garantir el correcte desenvolupament de la prova.

La Sala de Juntes del Capio Hospital General de Catalunya ha estat l'escenari de la singatura del conveni de col·laboració entre l'empresa sanitària i la Sant Silvestre Barcelonesa.

Les dues parts van entrar en contacte a través de la Penya Percios Sant Cugat, concretament gràcies al president, Toni Jiménez. En pocs dies s'han posat d'acord per fer realitat aquest conveni de col·laboració. L'organitzador de la Sant Silvestre, Domingo López, assegura que han arribat fàcilment a l'acord.

Domingo López

La nostra idea ha estat trobar esponsors de la ciutat. Hem tingut una gran acceptació de Capio Hospital General.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Per la seva banda, el gerent de Capio Hospital General, Iñaki García, s'ha mostrat content per l'entesa.

Iñaki García

Per nosaltres és un honor continuar col·laborant amb l'esport a Sant Cugat i en aquesta primera Sant Silvestre Barcelonesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La Sant Silvestre Barcelonesa es disputa el 31 de desembre a Sant Cugat del Vallès. Cugat.cat és mitjà col·laborador de la prova.