El futbol, protagonista del 'Tots podem'

L'equip SantCU-ASDI,protagonista del 'Tots podem'

Actes i Activitats

Publicat el 5/nov/10 per Joan Garcia

L'equip de futbol Sant Cugat-ASDI serà el protagonista de la pròxima activitat del programa 'Tots podem' que organitza la Fundació UESC. L'acte serà dissabte a partir de dos quarts de dotze del migdia a la Plaça del Rei i servirà per promocionar l'esport adaptat amb una exhibició d'aquests esportistes amb jugadors de la UESC. Cugat.cat és el mitja oficial de la Fundació UESC i emetrà un ampli reportatge al programa 'Tots podem' de Cugat tv.

Segon acte del 'Tots podem' a la Festa de Tardor. El primer va tenir com a principal protagonista el bàsquet en cadira de rodes. En aquesta edició el futbol tindrà un paper destacat amb la presència de l'equip SantCu-ASDI, creat aquesta temporada, i que farà diferents exercicis i partits. La directora del programa 'Tots podem', Esther Garcia, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Esther Garcia

Volem donar a conèixer l'esport adaptat a la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, es mostra satisfet amb la tasca que fa la seva entitat en aquest tipus d'actes.

Llorenç Santasusagna

El SantCu continua apostant per fomentar valors i promocionant l'esport adaptat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte s'iniciarà a dos quarts de dotze del migdia a la plaça del Rei i finalitzarà a la una. Les millors imatges, al programa 'Tots podem' de Cugat tv.