El DiR Sant Cugat estrena una nova sala de fitness

Actes i Activitats

Publicat el 2/jul/10 per Axel Camarasa

L'alcalde, Lluís Recoder, i el director general del grup DiR, Ramon Canela, han inaugurat aquest divendres la sala de fitness del centre de Sant Cugatm considerada la més moderna d'Europa i una de les més grans de l'estat espanyol. Els més 1.200 metres quadrats del nou espai han estat equipats amb aparells d'última generació que permeten millorar la qualitat de l'entrenament.

Nova ampliació del DiR Sant Cugat. El gimnàs ha presentat un nou espai dedicat al fitness que disposa de nous aparells. Concretament s'han incorporat 5 Power Plates que permeten exercitar-se amb vibració, 12 TRX per treballar en suspensió, un espai per caminar anomenat Indoor Walking i, finalment, estacions de Kranking, una variant de l'spinning. A l'acte de presentació hi ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder, que ha valorat l'esforç de l'empresa per millorar.

Lluís Recoder

El DiR no es va conformar i ha apostat per fer de Sant Cugat un centre punter.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el director general del grup DiR, Ramon Canela, ha remarcat la bona relació entre la ciutat i el club esportiu.

Ramon Canela

Estem molt satisfets de la simbiosi entre ciutadans i DiR.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La nova sala disposa de més de 1.200 metres quadrats i es considera una de les més modernes d'Europa per l'equipament d'última generació del que disposa.