La 2a edició del torneig de futbol 7 Diari de Sant Cugat ja està en marxa

Presentació de la 2a edició del torneig de futbol 7 Diari de Sant Cugat

Actes i Activitats

Publicat el 21/jun/10 per Joan Garcia

La 2a edició del torneig de futbol 7 Diari de Sant Cugat, organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), es disputarà del 5 al 22 de juliol a la ZEM de Can Magí. El torneig està patrocinat pel Diari de Sant Cugat i l'organització vol arribar als 16 conjunts. El regidor d'Esports, Xavier Amador, el director del Diari de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i el director de l'OMET, Xavier Requeno, han presentat el torneig.

Superar els set equips participants de la 1a edició. Amb aquest objectiu s'ha presentat la 2a edició del torneig de futbol 7 Diari de Sant Cugat. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la ZEM Jaume Tubau o a l'OMET. Els equips han de pagar 290 euros que els assegura un mínim de sis partits. El guanyador de la competició s'emportarà una subscripció gratuïta al Diari de Sant Cugat. El director d'aquest mitjà, Josep Maria Vallès, desitja que la participació augmenti i també ha avançat que continuaran col·laborant amb el torneig en properes edicions.

Josep Maria Vallès

Espero que el torneig tingui més equips participants. El Diari continuarà al costat de la competició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat que aquest torneig s'emmarca dins de la política esportiva municipal que fomenta l'ajuntament.

Xavier Amador

Aquest torneig serveix per fomentar l'esport a l'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'organització espera tancar la inscripció quan s'arribi als 16 equips participants o el 4 de juliol amb el totl de conjunts inscrits.