EL COMERÇ DE CASA

El Caballu Petit tanca la seva història amb la ciutat després de 68 anys d'existència

Una festa amb la clientela ha servit per dir adéu al bar més antic de Sant Cugat


  • Comparteix:

Festa de comiat del Caballu Petit / Foto: Cugat Mèdia

Festa de comiat del Caballu Petit / Foto: Cugat Mèdia

El Caballu Petit, el bar més antic de Sant Cugat, ha tancat portes aquest dissabte i ho ha fet amb una festa de comiat amb la seva clientela. Durant tot el matí, famílies senceres, amics, amigues i la nombrosa clientela de tots aquests anys s'han apropat per gaudir del darrer àpat en el local situat al número 19 de l'avinguda Rius i Taulet. El propietari del bar, Gabriel Castañé, ha remarcat 'la tristesa que tinc, però cal seguir i mirar endavant'. Tots els assistents a la festa han fet diferents dedicatòries en un paper per agrair el servei donat a la ciutat.

A les 10 h s'obria la persiana per darrer cop del Caballu Petit. Esmorzar preparat per a tots els clients amb entrepans, croissants diferents tapes i begudes per compartir les darreres hores d'un bar emblemàtic a la ciutat. Tots els assistents han destacat el caràcter familiar i emocional d'aquest bar. Tracte proper i molt amistat existent durant tots aquests anys amb el propietari, Gabriel Castañé. Un dels clients més antics és el Ramon Piera que ha destacat el bon ambient existent al bar des dels orígens.

Les tardes de futbol veient els partits del Barça, aquell esmorzar de primera hora del matí o el vermut sempre han estat les especialitats de la casa. Castañé ha assegurat que està cercant local pels voltants del centre. L'edifici serà enderrocat i es construiran habitatges.




Gabriel Castañé

Un dia trist per molts records, però seguirem endavant.

Ramon Piera

Era un punt de trobada amb un bon ambient, amb molts amics.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.