EL COMERÇ DE CASA

Curves Sant Cugat patrocina els Gausacs al Concurs de Castells de Tarragona

El gimnàs femení podrà donar-se a conèixer i ajudar a la comunitat cultural de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del gimnàs Curves del carrer Balmes de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu del gimnàs Curves del carrer Balmes de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Curves Sant Cugat col·laborarà amb els Castellers de Sant Cugat sent un dels deu patrocinadors de la samarreta que portaran al Concurs de Castells. L'esdeveniment, que se celebra a Tarragona cada dos anys, tindrà lloc el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre. D'aquesta manera, el gimnàs femení podrà donar-se a conèixer a una escala superior mentre contribueix amb la comunitat cultural de la ciutat.

Els altres patrocinadors de la samarreta són: Centre de Fisioteràpia Sant Cugat; La Merceria; Cal Caballu; R-read Sant Cugat; Espais d'Imatge; Gaia Graphic Studio; Petita Mimosa de Terrassa; Estudi Cordegat; i Alzina Serveis Jurídics.

La propietària del club Curves, Eva Alcocer, apunta que un dels motius de la col·laboració és perquè es vegi "realment visible tot l'esforç" i tota la bellesa del que fan els Gausacs. "Els castellers són molt reconeguts a Sant Cugat" perquè "aixequen passions" i "és molt bonic veure com aquest castell de persones s'enfila cap amunt", ha explicat a Cugat Mèdia.

A més, segons Alcocer, el punt d'unió entre el gimnàs femení i els castellers de la ciutat és "l'activitat física", "el moviment" de la persona que puja i dels que l'han d'aguantar; un moviment que, segons comenta, "és igual a vida". "Els Castellers donen molta vida a Sant Cugat", de la mateixa manera que "Curves dona molta vida i longevitat a les dones", ha acabat afegint la propietària.


Eva Alcocer

Activitat física, el moviment d'aquesta persona que va pujant, dels que van aguantant la torre... El moviment en si, que per a mi el moviment és igual a vida. Llavors donen molta vida els castellers a Sant Cugat, igual que el Curves dona molta vida i longevitat a les dones.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.