EL COMERÇ DE CASA

La nova i renovada Llibreria Alexandria ja està oberta

Els nous propietaris han reobert el local el 12 de setembre passat i la inauguració oficial serà aquest dijous (19 h)


  • Comparteix:

La nova façana de la llibreria Alexandria / Foto: Cugat Mèdia

La nova façana de la llibreria Alexandria / Foto: Cugat Mèdia

La Llibreria Alexandria torna a estar oberta des del 12 de setembre al local del carrer Villà número 10. Ho fa amb dos nous propietaris, David Oliva, antic treballador de la botiga, i Roger Grífols. Tot i que el nom continua sent el mateix, el seu aspecte ha canviat per un espai més sobri i senzill. Aquest dijous se celebrarà la festa d'inauguració oficial a les 19 h.

David Oliva ha explicat a Cugat Mèdia que el que l'ha portat a reobrir l'establiment és la seva professió: tota la vida s'ha dedicat al món dels llibres. A més, tenia bona relació amb la propietària anterior i el fundador, que "volien tirar endavant aquest projecte", de la mateixa manera que ell.

L'altre propietari, Roger Grífols, comenta que s'ha afegit a la iniciativa per amistat amb Oliva. "D'alguna manera, sempre he estat vinculat, encara que sigui a un nivell afectiu, al món del llibre", ha afegit. Encara que mai ha treballat en el món de les llibreries, sempre ha tingut ganes de "començar un nou projecte".

Pel que fa a la rebuda de la gent, com que no tenen xarxes socials, no s'han pogut promocionar, comenta Oliva. De moment, des que van obrir el dia 12 de setembre, els clients han sabut de la reobertura gràcies al boca-orella. Els dos propietaris esperen que la inauguració oficial d'aquest dijous doni a conèixer la notícia de la nova obertura a tota la ciutat.




David Oliva

La meva professió, tota la meva vida m'he dedicat a això. També és cert que tinc molt bona amistat amb el fundador i amb la propietària i ells volien tirar endavant aquest projecte, de la mateixa manera que volia fer-ho jo. Han quadrat moltes idees perquè ho poguéssim fer.

Roger Grífols

He tingut molt bona amistat amb el David, que porta la tira aquí treballant. També era client, sempre he estat d’alguna manera vinculat, encara que sigui a un nivell afectiu al món del llibre. Vinc de fora d’aquest món però sempre amb ganes de començar un nou projecte, i, aquí estem.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.