EL COMERÇ DE CASA

La botiga The Black Dog arriba a Sant Cugat amb gran diversitat de serveis per a gossos i gats

L'establiment, inaugurat divendres passat, es troba a la rambla de Can Mora número 9


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la botiga, ubicada a la rambla de Can Mora de Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de la botiga, ubicada a la rambla de Can Mora de Sant Cugat / Foto: Cedida

The Black Dog és la nova botiga de Sant Cugat especialitzada en gossos i gats, amb productes que van des de l'alimentació a estris com corretges i joguines. L'establiment, que va obrir portes divendres passat al número 9 de la rambla de Can Mora, està especialitzat en l'educació i ensinistrament de gossos, al mateix temps que ofereixen teràpia assistida i tallers teòric-pràctics. Per fer els tallers, la botiga compta amb un gos amb certificació de la institució internacional Pet Partners; a més, tenen un altre ca que s'està formant per aconseguir aquesta distinció. L'equip de la botiga el formen dues tècniques de teràpia canina i fundadores i integrants de l'associació Intervenciones Assitidas con Perros de Uruaguay, María Paz Deleris i Sofia López.

Un dels objectius de la botiga és oferir un servei d'assessorament per a les famílies en el procés de criança d'un gos o gat. A més, treballen amb nutricionistes per tal d'oferir una bona qualitat alimentària, venen diversos accessoris i llibres educatius i de comprensió dels animals. També es caracteritzen pel ventall de formacions presencials i virtuals amb gent d'arreu de l'Estat espanyol i altres països, per tal de conscienciar sobre el benestar animal i la tinència responsable. Així, tractaran temes com el vincle en humans i animals, cadells, genètica de les races, comportaments agressius i ansietat, així com infants i convivència amb animals, entre altres.

Disposen, també, de tallers teòric-pràctics, pensats per propietaris de gossos que vulguin rebre un ensinistrament bàsic i tallers centrats en altres especialitats de caire més divulgatiu. Una de les responsables de la botiga, Sofia López, ha explicat a Cugat Mèdia que tenen en procés d'elaboració un taller de primers auxilis, un altre a les escoles de prevenció de mossegades. A més, de cara a Sant Joan faran tallers informatius per preparar els gossos pel soroll dels petards. La idea, segons López, és adaptar-se a les diferents necessitats de la població i oferir un servei social a partir dels animals.

La botiga, que també té espai web, ja està oberta al públic, de 9:30 h a 14 h i de 17 h a 21 h, en excepció dels caps de setmana que només obrirà els matins, diumenges inclosos.


Sofía López

Es tracta d'una botiga pensada per assessorar a les famílies en el procés de criança i tinència de gossos i gats.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.