EL COMERÇ DE CASA

20 euros de descompte en establiments de Sant Cugat als 15.000 santcugatencs més ràpids

Prop de 100 comerços i restaurants participen en la 2a edició de la campanya de descomptes impulsada per l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la campanya / Foto: Localpres

Imatge de la presentació de la campanya / Foto: Localpres

Torna la campanya de vals de descompte a comerços i restaurants de Sant Cugat, amb alguns canvis. A partir d'aquest divendres, els santcugatencs poden fer ús d'un xec de 20 euros a prop d'un centenar d'establiments adherits, això sí, limitat als primers 15.000 que s'ho descarreguin i el bescanviïn. Per aconseguir el val de descompte, cal activar-lo a través de l'aplicació 'Gràcies, compra a Sant Cugat' i fer-ne ús entre l'1 i el 31 d'octubre.

Per aquesta campanya, l'Ajuntament hi destina 300.000 euros, la meitat de l'edició anterior, que no va exhaurir els 600.000 previstos, amb l'objectiu de donar suport al comerç i la restauració del municipi, i incentivar el consum, com ha destacat durant la presentació d'aquesta segona edició la tinenta d'alcaldia de Promoció econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

De fet, Vila ha xifrat en un 10% el teixit empresarial i comercial perdut al municipi durant la pandèmia, tot i que assegura que Sant Cugat és un dels municipis capdavanters en noves obertures i en la implantació de noves empreses. "Ens preocupa el petit comerç, la petita empresa, el petit negoci" que està patint les conseqüències de la Covid-19, ha concretat Vila, qui ha avançat que també caldrà buscar ajudes per a la restauració i l'oci nocturn.

Enguany, un 30% del centenar d'establiments adherits a la campanya són de restauració. La presidenta de l'associació Sant Cugat Restauració i Oci nocturn, Laura Garcia, ha explicat que alguns canvis en les bases i el fet que la restauració presencial estigui oberta han permès que més restaurants s'afegeixin a aquesta iniciativa.

Condicions
  • Es podrà activar un val per família a través de l'aplicació ‘Gràcies. Compra a Sant Cugat’
  • El val es podrà utilitzar per a un sol membre de cadascuna de les unitats familiars empadronades a Sant Cugat a data 10 de setembre de 2021.
  • La modalitat de bescanvi dels vals de descompte relacionada amb l’import a gastar serà la de compra mínima igual al doble de l’import a descomptar. Per exemple, per descomptar 20 euros cal fer una compra mínima de 40 euros, per descomptar 15 euros, cal una compra mínima de 30 euros.
  • Hi ha 15.000 vals de descompte de 20 euros per la ciutadania de Sant Cugat.


  • Funcionament
  • Un membre de la unitat familiar o de convivència, major de 18 anys, haurà de descarregar-se l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ a través d’un codi QR o de les plataformes iOS i Android
  • Les persones que ja estiguin registrades a l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ de l’anterior edició i continuïn complint les condicions, hauran d’assignar-se el val en el perfil del seu compte.
  • Les persones que es registrin de nou a l’app i compleixin les condicions, se’ls assignarà directament el val de descompte.
  • Un cop activat el xec, l’usuari o usuària només caldrà que compri en un dels comerços adherits a la campanya on podrà bescanviar-lo (des de l’app es podrà consultar els establiments disponibles).
  • El val equival al 50% de cada compra, no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d’un establiment, fins que s’esgotin els 20 euros.
  • Els xecs es podran validar de l’1 al 31 d’octubre.


  • Enguany, també es faran atencions personalitzades per facilitar l'ús del val a les persones interessades. S'instal·larà una carpa informativa tots els dijous de mes de 10 a 12 hores i també es poden adreçar al taulell de l'Ajuntament d'11 a 14 hores els dies 5, 13, 19, 26, 29 d'octubre.

    La campanya s'emmarca dins del pla de reactivació econòmica impulsat arran de la pandèmia i es considera una mesura extraordinària. Per això la seva continuïtat amb una tercera edició està en estudi. L'any passat, durant la campanya es van gastar total o parcialment 4.585 vals a 82 dels 113 comerços registrats. Això implica més de 83.000 euros en vals de descompte a través de 5.867 transaccions.

    CONSULTA AQUÍ EL LLISTAT D'ESTABLIMENTS ADHERITS


    Consulta aquí els establiments adherits









    Elena Vila

    Destinarem un pressupost de 300.000 euros en forma de vals de descompte que han de ser al final una subvenció per als comerços amb l'objectiu final d'incentivar el consum local.

    Laura Garcia

    Ja vam participar l'any passat però les bases eren per a microempreses. A més, la restauració i l'oci estaven tancats i esperem que aquesta vegada tingui un paper més rellevant.

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.