EL COMERÇ DE CASA

El gimnàs Energie Fitness s'estrena aquest octubre a Sant Cugat

La marca líder de gimnasos franquiciats del Regne Unit estrena a l'Estat espanyol el seu primer gimnàs


  • Comparteix:

Part de l'equip d'Energie Fitness Sant Cugat / Foto: Carla Sucarrat

Part de l'equip d'Energie Fitness Sant Cugat / Foto: Carla Sucarrat

Energie Fitness, la cadena líder de gimnasos franquiciats al Regne Unit, s'estrena a l'Estat espanyol amb un establiment de 1.200 metres quadrats que s'obrirà el 21 d'octubre a Sant Cugat, al Mercat Municipal de Volpelleres. Comptarà amb tres 'estudis boutique': tres petits centres especialitzats en una disciplina esportiva. Un està dedicat a l'entrenament funcional, un altre dedicat al ioga i al 'mindfulness' i el tercer és una sala on es faran diverses activitats: 'cycling', 'spinning' i 'body pump'. Degut al retard en l'obertura, que estava prevista per a l'1 d'octubre, tots els socis que hagin pagat quota per aquell mes tindran coberta la primera setmana d'obertura i tot el mes de novembre. Durant aquest temps i fins a l'obertura, el gimnàs ofereix classes outdoor per als seus abonats.

Energie Fitness compta amb més de 100 locals repartits entre el Regne Unit i Irlanda. El de Sant Cugat és el primer i serà el 'flagship' de la marca a l'Estat espanyol i Portugal i servirà com a centre de referència per a altres franquiciats interessats a obrir nous centres. La ciutat, a més acollirà la seu central de la marca, que vol obrir a llarg termini 75 centres a la península Ibèrica, propis i franquiciats.

La directora d'operacions de la màster franquícia d'Energie Fitness a l'Estat espanyol, Carla Sucarrat, ha explicat a Cugat Mèdia que els factors pels quals s'han decantat per Sant Cugat com a primera ciutat per obrir un centre d'aquestes característiques són la "manca d'oferta" en aquest tipus d'establiments a la ciutat, el constant creixement de la ciutat i una tendència a l'alça en salut i esport. Sucarrat ha destacat que la marca s'està donant a conèixer des del mes de juliol a la ciutat.

Altres objectius que destaca Sucarrat són "crear comunitat", "donar vida al barri" i "oferir un lloc on divertir-se i al mateix temps tenir un hàbit saludable". Una de les principals diferències entre aquesta franquícia que s'obre a Sant Cugat amb la resta dels gimnasos de la cadena és l'atenció personalitzada que es vol donar als clients.


Carla Sucarrat

Els gimnasos en els últims anys han perdut el tracte personalitzat, s'han desenfocat una mica de les persones. Nosaltres volem acompanyar les persones perquè donin el millor de sí mateixes.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.