EL COMERÇ DE CASA

La pastisseria Sàbat tanca per vacances per primer cop a la seva història

La pastisseria, que enguany celebra el 70è aniversari, abaixarà la persiana del 2 al 12 d'agost


  • Comparteix:

La pastisseria Sàbat tanca per vacances per primer cop a la història / Foto: Cugat Mèdia

La pastisseria Sàbat tanca per vacances per primer cop a la història / Foto: Cugat Mèdia

La pastisseria Sàbat tanca per vacances aquest estiu per primer cop a la seva història. Des que van obrir a Sant Cugat el 1951, mai no havien abaixat la persiana a l'estiu. Així doncs, aquest estiu les dues botigues de Sant Cugat tancaran les portes del 2 al 12 d'agost.

Jaume Sàbat, propietari de la pastisseria, ha explicat a Cugat Mèdia els principals motius que l'han empès a tancar per vacances per primer cop a la història. Una de les raons és "per la rotació de personal" i l'altra perquè "el client, a causa de la pandèmia, s'està acostumant a tenir més tranquil·litat i a no exigir tant", ha comentat.

A més, Sàbat ha avançat que el dia 15, que és la Mare de Déu d'agost, obriran perquè és un dia que "històricament es treballa i les Maries volen celebrar el sant i molta gent desitja comprar dolços".



Jaume Sabat

Sempre havíem fet invents de tancar una botiga i deixar oberta l'altra. O obrir als matins i tancar a les tardes. Hem fet reunió familiar, perquè som un negoci familiar, i hem dit: tanquem.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.