EL COMERÇ DE CASA

Paperinski: la botiga imprescindible per als amants de les manualitats

Els objectes de papereria personalitzats són els productes estrella d'aquest establiment del carrer Xerric


  • Comparteix:

Àlbums de fotos, llibretes i postals, i tot plegat fet a mida per al consumidor. Aquests són els productes estrella de la botiga Paperinski, ubicada al carrer Xerric des de fa més de 35 anys. Van començar com a editorial i de mica en mica es va anar ampliant fins a la papereria que és avui, on també ofereixen tota mena de papers, adhesius i material per fer manualitats. Cugat Mèdia s'ha acostat fins a aquesta emblemàtica botiga per conèixer el secret del seu èxit.

Al capdavant hi trobem la Isabel Sánchez i el Valentí Rourich i, entre bambolines, la Verònica Vall, responsable de moltes de les manualitats d'aquest comerç. Un lloc indispensable per a les persones creatives de la ciutat i una opció perfecta quan busques regals per a ocasions especials.


Isabel Sánchez

Al principi vam començar amb l'editorial Rourich, i després vam obrir la botiga per vendre coses que anàvem fent. Al principi els llibres que fèiem, i de mica en mica vam anar començant a fer llibretes, àlbums...

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.