EL COMERÇ DE CASA

Sánchez (Menakel): 'Ara que portem mascaretes ens hem d'hidratar més la pell facial i els llavis'

Ràdio Sant Cugat entrevista a la propietària del Centre d'estètica avançada Menakel


  • Comparteix:

Sánchez aplica un tractament facial a una clienta/Foto:Cugat Mèdia

Sánchez aplica un tractament facial a una clienta/Foto:Cugat Mèdia

Ràdio Sant Cugat presenta un podcast ple de consells per cuidar la pell, en particular la pell facial i els llavis, donat que amb les mascaretes la zona perd hidratació i pot quedar afectada. El protagonista d'aquest podcast és un comerç de la nostra ciutat, Menakel Centre d'Estètica Avançada. Fa 10 anys que la seva propietària, la Silvia Sánchez, acompanya als seus clients amb la cura de la pell corporal, mitjançant tractaments a cabina i productes de prestigioses marques nacionals. Durant l'entrevista, Sánchez explica que també ajuda als seus clients amb innovadores formes de massatges, com el 'kobido', del Japó, ideal per al lifting facial.

Escolta-ho

La secció d'empresa i comerç d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport al teixit empresarial santcugatenc i és possible gràcies a la col·laboració amb l'entitat Sant Cugat Comerç (StC). Aquest espai mensual pot escoltar-se al 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast, des de qualsevol lloc en qualsevol moment.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.