EL COMERÇ DE CASA

'Among Us', TikTok i 'Fortnite' protagonitzen les mones d'enguany

Les tendències més populars del darrer any i els pastissos tradicionals o els ous de xocolata són el principal reclam dels padrins


  • Comparteix:

Algunes de les mones més tradicionals i elements nous de la pastisseria Sàbat / Foto: Cugat Mèdia

Algunes de les mones més tradicionals i elements nous de la pastisseria Sàbat / Foto: Cugat Mèdia

Els aparadors de les pastisseries de Sant Cugat comencen a omplir-se de mones i figures de xocolata a pocs dies de la celebració de dilluns de Pasqua. Com cada any, les últimes tendències que s'han fet més famoses entre els nens i les nenes s'han plasmat en les figures i mones de xocolata. És el cas del popular joc 'Among Us' o de l'aplicació de vídeos TikTok. Així com 'Fortnite' que, un any més, segueix sent objecte de desig per la canalla. Cugat Mèdia ha visitat diferents establiments per veure quines temàtiques s'hi ofereixen i quins productes agraden més.

Dolç, per Yann Duytsche
La pastisseria, situada al carrer de Puig i Cadafalch, ofereix una àmplia varietat de mones de tots els gustos. La darrera novetat que presenta la pastisseria de Duytsche és un ou de xocolata amb crispetes de diferents sabors cruixents. Els pastissos tradicionals, explica, se segueixen venent ja siguin de xocolata, mantega o de crema. Les mones de xocolata de diverses figures i formes ocupen la major part de les prestatgeries del local. Des de figures d'animals com conills o cavalls, fins a les clàssiques mones amb l'escut del Barça o la pilota de futbol. "Intentem que les mones siguin molt infantils, dolces i personalitzades" comenta el propietari de la pastisseria. El xef exposa que han d'estar atents a les novetats que es posen de moda entre els més petits per després fer mones d'aquests estils.

La darrera novetat que presenta la pastisseria de Duytsche és un ou de xocolata amb crispetes de diferents sabors cruixents / Foto: Cugat Mèdia
La darrera novetat que presenta la pastisseria de Duytsche és un ou de xocolata amb crispetes de diferents sabors cruixents / Foto: Cugat Mèdia


Pastisseria Sàbat
La pastisseria Sàbat té una oferta de mones de tots els gustos i mides. La Carme Torres, una treballadora del local, explica que les mones en forma de pastissos tradicionals que més es venen són la de xocolata i la de mantega. Les mones de pasqua Sara i Cristina són unes especialitats de la casa. La primera està feta amb pa de pessic, mantega i ametlles. Totes dues es troben a la venda, amb èxit, cada Pasqua. "Sempre ens basem en els dibuixos que agraden als nens i nenes per fer les mones", comenta la treballadora. Explica que aquestes mones, en general, són de xocolata perquè és el gust que més agrada i es ven. Entre les noves mones d'enguany d'aquesta pastisseria destaquen la del popular joc 'Among Us' i la de la princesa Elsa de 'Frozen'. La Carme Torres destaca que les figures clàssiques de xocolata com les cases, les pilotes de futbol, els animals, les figures de dibuixos animats, els cotxes o els comandaments de la PlayStation també es venen molt.

Els
Els comandaments de vídeoconsola també s'estan venent molt / Foto: Cugat Mèdia


Corbera
La botiga ubicada al carrer de Santa Maria és especialista en fruits secs. Malgrat tot, aquest any també tenen a la venda mones de xocolata. De fet, és l'únic gust que tenen disponible en totes les mones, figures i ous que tenen a la venda. Consideren que és el gust que més atrau a la canalla. Com les altres pastisseries, aquest local també ofereix mones amb els estils d'última tendència que més agraden a les nenes i nenes com són les mones amb figures i elements de 'Fortnite' o de TikTok.

Les figures de Fortnite tenen molt d'èxit / Foto: Cugat Mèdia
Les figures de 'Fortnite' tenen molt d'èxit / Foto: Cugat Mèdia

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.