El carnisser explica que l'ideal és congelar la carn individualment, per porcions. No obstant això, si comprem les safates de carn a la carnisseria per consumir-la sencera, tampoc no cal separar cada peça, podem embolicar amb paper film la safata. La importància de congelar-ho de manera individual rau en la descongelació: si congelem cinc hamburgueses juntes, després les haurem de descongelar a la vegada i consumir les cinc.
Respecta els temps de consum d'un producte
Un ha de ser pràctic i saber ja en el moment de comprar, quin ús li donarà a la carn. Si es compra per consumir-lo quinze dies després, només d'arribar a casa, es prepara amb el paper transparent i es congela. L'aliment, assegura Valero, té cinc dies de vida: 'si el congeles en el seu penúltim o últim dia, quan el descongelis l'hauràs de consumir immediatament'.
La descongelació s'ha de tenir en compte
Descongeles la carn sobre el taulell de la cuina? Error! Triga molt més temps i es trenca la cadena apropiada. No es pot descongelar el producte fora de la nevera, sempre cal descongelar-la en fred. També, cal fer-ho en una safata amb reixa, preparada per descongelar perquè no es barregin els gustos de la carn amb la seva pròpia aigua.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.