La relació entre cuina i nutrició ha evolucionat molt en els darrers anys, tot i que la informació sobre aquests canvis arriba a la població de manera lenta i fragmentada. El director executiu de The Playcook, Gerard Pinto, ha explicat al ‘Faves comptades’ que la nutrició és la base teòrica de la cuina, i que entendre-les com un binomi és clau per millorar els hàbits alimentaris. Un dels exemples que ha posat Pinto és la percepció sobre el consum d’ous i la seva relació amb el colesterol.
En aquest sentit, Pinto assegura que la ciència ha desmentit que el consum d’ous augmenti els nivells de colesterol i, per tant, ha dit que no cal limitar-ne el seu consum a 2-3 unitats per setmana, com es deia abans. “Si algú menja ous cada dia, no tindrà un problema de salut”, ha assegurat l’expert.

Gerard Pinto a l’estudi de Ràdio Sant Cugat / Cugat Mèdia
Pots escoltar el magazín ‘Faves comptades’ de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.

