Sabies que el consum d'ous no està relacionat amb l'augment del colesterol?

Gerard Pinto parla dels descobriments més recents relacionats amb la nutrició al magazín 'Faves comptades'


  • Comparteix:

Ou, alvocat, nabius i ametlles / Foto: CC0 (Pexels)

Ou, alvocat, nabius i ametlles / Foto: CC0 (Pexels)

La relació entre cuina i nutrició ha evolucionat molt en els darrers anys, tot i que la informació sobre aquests canvis arriba a la població de manera lenta i fragmentada. El director executiu de The Playcook, Gerard Pinto, ha explicat al 'Faves comptades' que la nutrició és la base teòrica de la cuina, i que entendre-les com un binomi és clau per millorar els hàbits alimentaris. Un dels exemples que ha posat Pinto és la percepció sobre el consum d'ous i la seva relació amb el colesterol.

ESCOLTA-HO


En aquest sentit, Pinto assegura que la ciència ha desmentit que el consum d'ous augmenti els nivells de colesterol i, per tant, ha dit que no cal limitar-ne el seu consum a 2-3 unitats per setmana, com es deia abans. "Si algú menja ous cada dia, no tindrà un problema de salut", ha assegurat l'expert.

Gerard Pinto a l'estudi de Ràdio Sant Cugat

Gerard Pinto a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.