La relació entre cuina i nutrició ha evolucionat molt en els darrers anys, tot i que la informació sobre aquests canvis arriba a la població de manera lenta i fragmentada. El director executiu de The Playcook, Gerard Pinto, ha explicat al 'Faves comptades' que la nutrició és la base teòrica de la cuina, i que entendre-les com un binomi és clau per millorar els hàbits alimentaris. Un dels exemples que ha posat Pinto és la percepció sobre el consum d'ous i la seva relació amb el colesterol.
ESCOLTA-HO
En aquest sentit, Pinto assegura que la ciència ha desmentit que el consum d'ous augmenti els nivells de colesterol i, per tant, ha dit que no cal limitar-ne el seu consum a 2-3 unitats per setmana, com es deia abans. "Si algú menja ous cada dia, no tindrà un problema de salut", ha assegurat l'expert.
Gerard Pinto a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.