'La habitación de al lado', de Pedro Almodóvar, arriba a la gran pantalla de Sant Cugat

Les noves aventures de Shin Chan i la seqüela del film de terror 'Smile' també arriben als cinemes de la ciutat

Un moment de la pel·lícula 'La habitació de al lado' de Pedro Almodóvar

Podcast

Publicat avui, a les 13:31 per Alba Triadó / Acn

Les sales de cinema de Sant Cugat estrenen aquest divendres l'últim film del cineasta Pedro Almodóvar, 'La habitación de al lado', la primera cinta del director manxec rodat íntegrament en anglès. Yelmo i els Cinemes Sant Cugat també proposen les noves aventures de Shin Chan. Les sales del centre comercial, a més, projectaran la seqüela del film de terror 'Smile'. Tot plegat ho hem repassat al magazín 'Faves comptades' on Martí González també ens ha recomanat la multipremiada sèrie 'Succession' i el documental 'Stay Homas. La banda que no debería existir'.

Escolta-ho


'La habitación de al lado'

Després de guanyar el Lleó d'Or a la millor pel·lícula al Festival de Venècia, el director Pedro Almodóvar porta als cinemes 'La habitación de al lado'. La pel·lícula és un drama basat en la novel·la de Sigrid Nunez sobre l'Ingrid i la Martha, que fan ser amigues quan eren joves. Les dues treballaven a la mateixa revista, però l'Ingrid es va convertir en una novel·lista d'autoficció i la Martha en una reportera de guerra. Les circumstàncies de la vida, doncs, les van separar i després de molts anys sense tenir contacte, van retrobar-se en una situació extrema però molt dolça. Es tracta del primer film d'Almodóvar que s'ha rodat íntegrament en anglès i compta amb un repartiment amb Tilda Swinton, Julianne Moore, John Turturro.



'Shin chan: el superheroi'

En català arriba una nova aventura de l'entremaliat Shin Chan. Basat en el manga de Yoshito Usui, s'estrena 'Shin Chan: El superhéroe'. Mentre en Shin Chan està jugant a casa seva uns misteriosa llum cau del cel i es precipita sobre d'ell. A partir d'aquell moment tindrà superpoders. Al mateix moment, una llum fosca impacta sobre una persona una mica sapastre amb qui s'havia trobat en Hiroshi pel carrer. La família Nohara serà informada que una llum blanca ha convertit el fill en l'escollit d'una antiga llegenda per enfrontar-se al malvat que va crear la llum bosca. El jove heroi haurà d'aprendre a controlar els seus poders per evitar la destrucció del planeta.



'Smile 2'

A 'Smile 2', l'estrella del pop mundial Skye Riley (Naomi Scott) està a punt d'iniciar una nova gira mundial quan comença a experimentar una sèrie de successos inexplicables. Angoixada per l'espiral d'horrors i sobrepassada per la pressió de la fama, la protagonista haurà d'enfrontar-se al seu fosc passat per recuperar el control de la seva vida abans que sigui massa tard.