Dues pizzeries de Sant Cugat, a la guia 50 Top Pizza de l'Estat espanyol
El divulgador gastronòmic Nacho Ballesta explica els secrets d'una bona pizza al 'Faves comptades'
Una pizza del Mecànic Pizza / Foto: Cedida The Foodtellers
PodcastPublicat el 13/octubre per Alba Triadó
La pizza, reconeguda per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat des del 2017, ja forma part de la dieta de moltes persones. Tant és així, que Sant Cugat compta enguany amb dos establiments seleccionats entre les 50 millors pizzeries artesanes d'Espanya, segons la guia 50 Top Pizza: el Mecànic pizza i el Garden Pizza. Nacho Ballesta, director de l'Agència de Comunicació Foodtellers, ha passat pel magazín 'Faves comptades' per explicar els detalls d'aquest reconeixement i la importància de l'elaboració artesanal en el món de la pizza.
Escolta-ho
La pizza, originària de Nàpols, s'ha convertit en un dels plats més consumits a nivell mundial. De fet, segons Ballesta, es consumeixen prop de 5 bilions de pizzes a l'any en tot el món.