El 'Molta Comèdia' repassa la nova programació del Teatre-Auditori

El programador de l'equipament, Gerald Fannon, ha passat pel programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Eduard Jener i Gerald Patrick Fannon / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Gerald Patrick Fannon / Foto: Cugat Mèdia

L'entrevista al programador del Teatre-Auditori Sant Cugat, Gerald Fannon, protagonitza l'estrena del 'Molta Comèdia', el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat. Hi explica com tria els espectacles que passen per l'equipament, tot equilibrant les exigències de qualitat, varietat i cost assumibles. Una selecció que es fa segons la disponibilitat d'un pressupost municipal tancat; per tant, la feina de Fannon implica arribar a acords, assolint el preu o acordant anar a taquilla.

ESCOLTA-HO

El responsable de la programació també ha fet un repàs de la nova temporada, que comença aquest divendres amb l'obra de teatre 'El favor', de Susanna Garachana, i que acaba el 31 de gener amb un concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès. La temporada consta de 36 espectacles: 10 obres de teatre, set concerts de música clàssica així com una òpera i sis concerts de música diversa. A més, comptarà també amb una funció de circ, quatre de dansa i dos de poesia dins del Festival Nacional de Poesia de Catalunya i cinc en família. A més, hi haurà quatre sessions de màgia i set sessions de jazz al Cafè Auditori.

En l'homilia d'Eduard Jener, 'El TNC i el Teatre Lliure són per Catalunya?' s'explica que aquesta temporada només hi ha una obra de la programació del TNC que farà gira per Catalunya i no se sap encara quines o quantes ho faran del Lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.