Pizza, tacos i carns d'arreu del món a l'últim capítol de 'Plats del món'

El programa 'Plats del món' compta amb cinc capítols en col·laboració amb l'Aula d'acollida de La Farga

Joaquim, Imanol, Ariel, Fabián, León, els protagonistes del capítol 5 de 'Plats del món'. / Foto: La Farga Sant Cugat

Podcast

Publicat ahir per Sílvia Ferrer

En el capítol 5, descobreix la pizza de xocolata típica del Brasil, amb el Joaquim i viatge fins a Mèxic amb els tacos mexicans que ens proposa l'Imanol. L'Ariel ens explica com es fa el gallo pinto, un plat típic de Costa Rica. El Fabián ens proposa la recepta de Chicken Wings dels Estats Units. I finalment el León ens explica com es fa el rostit argentí.

Escolta-ho

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.