Suïssa, Brasil i Aragó són les procedències dels 'Plats del món' d'aquesta setmana
Cada setmana, receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga
En Noé, en Joao, en Nacho i en Max són els protagonistes del tercer capítol de 'Plats del món' / Foto: La Farga Sant Cugat
PodcastPublicat el 18/juliol per Silvia Ferrer
En el capítol 3 de 'Plats del món', descobreix la raclette suïssa que ens explica el Noé, La freishoada brasilenya que ens porta el Joao, el ternasco d'Aragó amb el Nacho i per últim el Max també ens parla del seu país.
Escolta-ho
El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!
'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.