Suïssa, Brasil i Aragó són les procedències dels 'Plats del món' d'aquesta setmana

Cada setmana, sis receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga

En Noé, en Joao, en Nacho i en Max són els protagonistes del tercer capítol de 'Plats del món' / Foto: La Farga Sant Cugat

Podcast

Publicat avui, a les 09:00 per Silvia Ferrer

En el capítol 3 de 'Plats del món', descobreix la raclette suïssa que ens explica el Noé, La freishoada brasilenya que ens porta el Joao, el ternasco d'Aragó amb el Nacho i per últim el Max també ens parla del seu país.

Escolta-ho

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat ha tingut 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.