'Plats del món', el programa de receptes de Cugat Mèdia amb sabors internacionals

Cada setmana, sis receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga

El Misha, el Viktor, el Sam, el Gleb, el Vlad i el Mikola són els encarregats d'omplir de receptes el primer capítol de 'Plats del món'/ Foto: La Farga Sant Cugat

Podcast

Publicat avui, a les 06:00 per Jessica Sotodosos

En el primer capítol del nou programa de Ràdio Sant Cugat, 'Plats del món', s'explica que és i com es fa el 'paska', un pa ucrainès que ens recomana en Mykola. El Gleb, per la seva banda, explica com es fan els 'pelmeni' russos. El Vlad va venir des de Biolorrussia fa set mesos i afirma que els 'draniki' són el seu plat preferit. En aquest programa també es descobreixen els 'dumplings' xinesos de la mà d'en Sam. Viatjarem fins a Ucraïna amb la recepta del 'borsch', que ens detalla el Misha. I finalment, el Viktor, que fa un any i sis mesos que va venir de Rússia, ens explica un plat típic del seu país: els 'blini'.

Escolta-ho

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat té 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.