Receptes i música internacionals a 'Plats del món'

Cada setmana, sis receptes del món explicades per joves de l'aula d'acollida de La Farga


  • Comparteix:

En Mark, l'Artur, en Yaro, en Leonti, l'Iñaki i en Nico són els protagonistes del segon capítol de 'Plats del Món' / Foto: La Farga Sant Cugat

En Mark, l'Artur, en Yaro, en Leonti, l'Iñaki i en Nico són els protagonistes del segon capítol de 'Plats del Món' / Foto: La Farga Sant Cugat

Descobreix el Pelmeni d'Ucraïna que ens explica el Mark. L'Artur ens recomana un plat típic del seu país Letònia, el Auksa zupa. El Yaro ens detalla la recepta del Borch, plat tradicional de Rússia, el seu país d'origen. El Leonti va venir a Sant Cugat fa dos anys des d'Ucraïna. Ens traslladem a Mèxic amb l'Iñaki i les Chilaquils. I, en últim lloc, coneixem l'Schnitzel alemany de la mà del Nico.

ESCOLTA-HO

El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat té 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!

'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.