Els factors genètics de risc per al TDAH i el TEA, al pòdcast 'El Pou'

La Vall d'Hebrón investiga l’impacte de la base genètica d’aquests trastorns en la salut mental i els resultats acadèmics


  • Comparteix:

El trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH) i el trastorn de l'espectre autista (TEA) són trastorns del neurodesenvolupament que apareixen durant la infància i sovint interfereixen en el rendiment escolar. Un estudi coordinat pel Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD), dins el programa SJD MIND Schools, i del CIBER de Salut Mental (CIBERSAM) ha analitzat l'impacte de la base genètica d'aquests trastorns en la salut mental i els resultats acadèmics dels nens, nenes i adolescents de 43 escoles i instituts de Catalunya. En parlem amb les investigadores del grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del VHIR i del CIBERSAM, la Dra. Judit Cabana-Domínguez i la Dra. Marta Ribasés.

ESCOLTA-HO

RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA 'EL POU'


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.