L'arròs o la paella són un bon reclam per a qualsevol restaurant mediterrani, però també una bona excusa per fer una trobada amb la família o els amics. A Sant Cugat, per Festa Major, el Concurs d'Arrossos, és una de les activitats estrella per això ens hem preguntat quins són els secrets per fer un arròs de campionat. El tipus d'arròs, el sofregit, el fumet, o brou, i el temps de cocció són, segons Manel Gallego, professor dels tallers de cuina de l'Ateneu Santcugatenc, algunes de les qüestions a tenir en compte. Gallego ens en dona la recepta al 'Connectats'.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.