Quin és el secret per fer un bon arròs?

El professor de cuina de l'Ateneu, Manel Gallego, en dona la recepta al 'Connectats'


  • Comparteix:

Manel Gallego, professor de cuina de l'Ateneu Santcugatenc, al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

Manel Gallego, professor de cuina de l'Ateneu Santcugatenc, al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

L'arròs o la paella són un bon reclam per a qualsevol restaurant mediterrani, però també una bona excusa per fer una trobada amb la família o els amics. A Sant Cugat, per Festa Major, el Concurs d'Arrossos, és una de les activitats estrella per això ens hem preguntat quins són els secrets per fer un arròs de campionat. El tipus d'arròs, el sofregit, el fumet, o brou, i el temps de cocció són, segons Manel Gallego, professor dels tallers de cuina de l'Ateneu Santcugatenc, algunes de les qüestions a tenir en compte. Gallego ens en dona la recepta al 'Connectats'.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.