Sant Cugat contribueix a la sostenibilitat alimentària amb la seva participació al projecte Recooperem
Cristina Marquès, cap de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal, ha parlat sobre sostenibilitat alimentària en el programa "Connectats"
Cinc escoles de Sant Cugat participen en el projecte Recooperem / Foto: ACN
PodcastPublicat el 23/gener per Samy Fernández
Des de la seva creació al 2015, el projecte contra el malbaratament alimentari Recooperem ha recuperat més de 95.000 àpats, evitant generar més de 37.000 quilos de residus i arribant a 4.000 famílies a tota la comarca del Vallés Occidental. Això és possible gràcies als participants del projecte, 58 escoles, cinc empreses i un hospital, que col·laboren per reduir el malbaratament alimentari, especialment a les escoles. A Sant Cugat la xarxa d'agents implicats està formada per 5 escoles, 2 empreses menjador, 2 entitats del tercer sector i l'Ajuntament. El programa Connectats ha parlat amb la Crisitina Marquès, cap de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials al Consell Comarcal del Vallès Occidental i responsable del projecte.