El descobriment d'un nou tipus de mosca, al pňdcast 'El Pou'

L'entomňleg i investigador del Museu de Cičncies Naturals de Barcelona, Jorge Mederos, ha fet aquest descobriment al Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

S'ha descobert l'existčncia d'un nou insecte al Parc de Collserola, i n'ha adoptat el nom: 'Dicranomyia collserolae'. Es tracta d'una nova espčcie del subgčnere de Glochina provinent de la família de les limoniidae, o mosques grua. L'insecte va ser caçat amb una xarxa a tocar de l'estació biolňgica de Can Balasc -al barri de les Planes de Sant Cugat-. L'anŕlisi posterior de la troballa s'ha fet en el marc del projecte 'Biodiversitat Insecta Collserola', a la qual hi donen suport el Consorci del Parc Natural de Collserola, la Fundació del Zoo de Barcelona i el Museu de Cičncies Naturals de Barcelona (MCNB), i s'ha publicat al portal científic 'Research Gate'. Per parlar-ne tenim a Jorge Mederos López, investigador d'artrňpodes del Museu de Cičncies Naturals de Barcelona.

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PŇDCASTS DE CIČNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.