'L'Anell al dit' continua donant protagonisme als alumnes de català

Segon episodi de la temporada del pòdcast del Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès


  • Comparteix:

Part de l'equip del segon capítol de la temporada de 'L'anell al dit'/Foto: Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès

Part de l'equip del segon capítol de la temporada de 'L'anell al dit'/Foto: Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès

Catorze veus de diferents orígens (Argentina, Brasil, Colòmbia, Espanya, Itàlia, Moldàvia, Perú i Polònia) es fan sentir en el segon capítol de la nova temporada de 'L'Anell al Dit'. Són part de l'alumnat del nivell Intermedi 1 del Servei Local de Català de Sant Cugat que ha treballat de valent des del redactat del guió fins a la locució final d'aquest nou pòdcast.

ESCOLTA-HO

Les veus que escoltareu en aquesta emissió corresponen als alumnes següents: M. Carme Murillo, Michele Gulinelli, Patricia Rubio, Fernanda Rodrigues, Juan Grajales, Oxana Gnatco, Domingo Giménez, Dominika Barska, Alfonso Godoy, Mary Ann Linares, Grazia Dato, Maria Sorrentino i Julia Morel. I ens parlaran d'unes quantes curiositats sobre la nostra llengua, ens recomanaran una cançó i un llibre, i ens explicaran la seva particular visió de l'aprenentatge del català. Poseu-vos els auriculars, relaxeu-vos i escolteu.

Escolta tots els capítols a www.cugat.cat i a Spotify



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.