Coneix els guanyadors del Premi 'El Gall del Monestir'

Es tracta d'una iniciativa del Servei Local de Català


  • Comparteix:

Els guanyadors del concurs han passat per l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat per enregistrar les seves obres /Foto: Servei local de català

Els guanyadors del concurs han passat per l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat per enregistrar les seves obres /Foto: Servei local de català

En el pòdcast d'aquesta setmana canviem de registre per donar-vos a conèixer els guanyadors de la primera edició del Premi Gall del Monestir. Per si no ho sabíeu, es tracta d'un concurs de narrativa en català adreçat a alumnes del CPNL i voluntaris lingüístics que ha organitzat el Servei Local de Català en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat, Cugat Mèdia i el Centre de Formació de Persones Adultes.

ESCOLTA-HO

Estructurat en tres categories de dificultat progressiva --Ploma, Bec i Cresta--, el certamen va atorgar un primer premi i un accèssit per cada categoria. Pel que fa a la temàtica, el leitmotiv del premi va ser l'aigua, ja que en el context de canvi climàtic i sequera que estem vivint l'organització va considerar que calia cridar l'atenció sobre aquest element facilitador de vida i alhora tremendament evocador.

El resultat va ser un èxit rotund tant pel que fa a la participació com al nivells dels originals presentats a concurs. I és justament la locució dels relats guanyadors feta pels seus autors el que podreu sentir en aquest pòdcast especial. Esperem que us agradin tant com al jurat del premi!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.