L'esport santcugatenc i la no gestió de les zones verdes, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els partits celebren els èxits dels equips de la ciutat i Junts demana més suport a l'esport federat i en especial al femení per part de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política d'aquest dimecres de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' ha tractat els èxits de l'esport de Sant Cugat i el nou mètode de gestió de les zones verdes de la ciutat. Els cinc partits han celebrat els recents èxits esportius dels clubs santcugatencs, i han posat èmfasi també en el fet que per arribar-hi cal una aposta política per potenciar els esports minoritaris i dotar-los de recursos i instal·lacions. En aquest punt, Junts ha criticat la manca de suport i ajudes per part de l'Ajuntament a l'esport federat, i en especial a l'esport femení. Pel que fa al tema de les zones verdes, els partits han donat suport al nou mètode de deixar créixer la natura, però Junts i Ciutadans demanen al govern que no permetin que aquelles zones es tornin caus de brutícia i insalubritat.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Albert Salarich, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Jose Gallardo, regidor del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix; i Marco Simarro, regidor de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.