L'Altra Cuina reinventa els plats tradicionals a través de la cuina vegana
La nova botiga de menjar vegà per emportar ofereix un menú diari amb productes de proximitat i temporada
Isaura Montfort i Marçal Martínez, propietaris de L'Altra Cuina / Foto: Cugat Mèdia
PodcastPublicat el 16/gen/22 per Víctor Palacios
L'Altra Cuina arriba a Sant Cugat per oferir un menú diari seguint la dieta vegana. Marçal Martínez i Isaura Montfort, propietaris de l'establiment de menjar vegà per emportar, expliquen al magazín 'Connectats', de Cugat Mèdia i La Xarxa, com va sorgir la idea d'obrir aquesta botiga, la qual treballa amb productes de proximitat. Martínez i Montfort coincideixen en el fet que 'no volen convèncer a ningú', però sí oferir una dieta alternativa, més respectuosa amb el medi ambient. La nova botiga ha obert al número 11 bis del carrer de la Plana de l'Hospital, precisament on estava la mítica Carnisseria Jordi, un fet que, segons els actuals propietaris del local, ha estat 'pura casualitat'.