Com podem trencar murs de la salut mental, al programa especial de Ràdio Sant Cugat

Cugat Mèdia i l'Ajuntament han organitzat un programa especial en directe des de la plaça de l'Om


  • Comparteix:

Les entitats de la Taula de Salut Mental han estat les protagonistes del programa especial de Cugat Mèdia / foto: Cugat Mèdia

Les entitats de la Taula de Salut Mental han estat les protagonistes del programa especial de Cugat Mèdia / foto: Cugat Mèdia

Ràdio Sant Cugat, l'Ajuntament i la Taula de Salut Mental han organitzat un programa especial amb motiu de la celebració de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, enguany dedicada a la Salut Mental. El programa ha estat presentat pel periodista Víctor Palacios i durant dues hores ha centrat l'atenció en la visibilitat i sensibilització dels problemes i reptes que pateixen les persones amb transtorns mentals.

ESCOLTA-HO

A la primera hora, hi han participat l'alcadessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la regidora de Salut i Ciutadania, Gemma Aristoy, on han donat suport a la iniciativa de la Marató i també han aprofitat per destacar el treball i acompanyament que fa el consistori amb la salut mental.
L'alcaldessa Mireia Ingla i la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy han participat al programa especial

L'alcaldessa Mireia Ingla i la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy han participat al programa especial / Foto: Cugat Mèdia


Tot seguit, una taula rodona amb les entitats DAPSI, Taller Jeroni de Moragas, l'Ateneu i ASSADEGAM han pujat a l'escenari de la plaça de l'Om per debatre durant una hora sobre qüestions relacionades amb el dia a dia de les persones que pateixen transtorns mentals i quines eines hi ha a l'abast per fer un acompanyament transversal.
L'actriu Maria Vancells també s'ha sumat al programa especial de Cugat Mèdia

L'actriu Maria Vancells també s'ha sumat al programa especial de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia


L'acte ha estat clos amb la presència de l'actriu santcugatenca, Maria Vancells, que ha explicat des de l'àmbit cultural, la seva experiència en muntatges teatrals com 'Quan arribi l'alemany...' o 'Folie á deux. Sueños de un psiquiátrico' que tenen una forta reflexió social envers les malalties mentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.