La Mirada i la pandèmia de Covid-19, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Junts defensa la seva abstenció en ple per aprovar la licitació del nou edifici de l'escola de Volpelleres


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres s'ha centrat en dos temes: la Covid-19 i l'escola La Mirada. Respecte a l'augment de contagis de coronavirus un altre cop, en especial en la franja dels menors de 12 anys, els únics no vacunats encara, tots els partits polítics han fet una crida a la precaució, però alhora han desitjat que les festes de Nadal puguin desenvolupar-se amb màxima normalitat possible. Pel que fa a La Mirada, després del ple extraordinari de dimarts que va aprovar el plec de condicions per a la construcció del nou edifici, la tertúlia ha girat al voltant de l'abstenció del grup de Junts, l'única veu discordant en aquest tema.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Cristina Paraira, regidora de Junts per Sant Cugat; Esther Madrona, regidora d’Esquerra Republicana; Jose Gallardo, regidor del Partit dels Socialistes; Jose Miguel Garcia, vocal de Ciutadans a l’EMD de Valldoreix; i Pau Sànchez, secretari del grup municipal de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.