El futur ecobarri a Ca n'Ametller i la moció de Junts per canviar Ingla de presidenta del ple, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Junts discrepa del model de ciutat que planteja el govern municipal actual


  • Comparteix:

A la tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia d'aquest dimecres, el tema principal de debat ha sigut el procés participatiu que ha obert el govern per definir com serà la urbanització de la zona de Ca n'Ametller. Els tres partits del govern municipal han defensat el projecte, mentre que Junts hi ha discrepat pel model de ciutat que implicaria, i Ciutadans considera que és una manera de distreure els ciutadans 'quan no han construït cap pis de protecció en dos anys i mig'. L'altre tema que ha centrat el debat polític ha sigut la moció presentada per Junts per al proper ple municipal en la que demana substituir Mireia Ingla com a presidenta de les sessions plenàries.

ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres hi ha participat Carles Brugarolas (Junts), Francesc Osan (ERC-MES), Francesc Aguilà (PSC), Sergio Blázquez (Cs) i Marco Simarro (CUP-PC).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.