Quins son els peixos que ens tocaria menjar ara?

El peixeter Jordi Prat repassa al 'Connectats' les espècies pròpies de la primavera i l'estiu


  • Comparteix:

Jordi Prat, a la seva parada del Mercat Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Prat, a la seva parada del Mercat Torreblanca / Foto: Cugat Mèdia

La primavera és temps de peix blau com la sardina, el seitó o l'emperador, però també de peix blanc com el lluç o el bacallà. També és un bon moment per al marisc, no així per la closca, excepte el musclo del Delta. Jordi Prat, peixater de Foc de Gel (Mercat Torreblanca) repassa al 'Connectats' la gran varietat d'espècies que es poden consumir fins a finals d'estiu.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.