Gerard Claret (violinista): 'El meu pare va conèixer Pau Casals durant l'exili'

El violinista santcugatenc i fundador i director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra durant 28 anys explica al 'Connectats' la seva trajectòria


  • Comparteix:

Gerard Claret (a la dreta de la imatge), juntament amb els seus dos fills, el Sergi (centre) i el Jordi (esquerra) / Foto cedida.

Gerard Claret (a la dreta de la imatge), juntament amb els seus dos fills, el Sergi (centre) i el Jordi (esquerra) / Foto cedida.

Gerard Claret ha dedicat tota la seva vida a la música, i no només com a intèrpret, sinó com a docent i impulsor de diversos projectes. El més important d'aquests, que defineix com el projecte de la seva vida, ha estat la creació de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), la qual ha dirigit durant quasi 28 anys. En una conversa al magazín 'Connectats', el violinista explica com van ser els seus inicis al món de la música i quin paper va tenir el músic Pau Casals en aquesta carrera plena d'èxits. A part de parlar del passat, Claret també explica en quin moment professional i personal es troba actualment.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.