El Sant Jordi 2021 de Sant Cugat, a les ones

Recupera el programa especial de Cugat Mèdia per aquest Sant Jordi, amb connexions i entrevistes per copsar l'ambient de la diada


  • Comparteix:

El programa l'ha conduït el periodista Martí González des de l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El programa l'ha conduït el periodista Martí González des de l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Ja es pot tornar escoltar el programa especial de Sant Jordi de Ràdio Sant Cugat, conduït per Martí González, i que ha inclòs connexions des de l'exterior, a les parades a les portes de llibreries i floristeries, entrevistes a escriptors i escriptores locals i l'anunci dels guanyadors del 14è concurs de microrelats de Cugat Mèdia. Han passat per programa els autors locals Empar Moliner, Roger Tugas i Rogeli Pedró, a més dels responsables de les editorials santcugatenques Les Hores i Edicions Xandri, la consellera de Cultura, Àngels Ponsa i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona. També ho han fet altres protagonistes d'aquest Sant Jordi, com el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, i el president de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, Marc Puiggarí.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.