Franquesa (SCE): 'Ara toca escoltar els agents privats del sector salut'

Grifols, Boehringer, Roche, Palex i Ferrer són els protagonistes del fòrum Tribuna Sant Cugat Empresarial, que té lloc el 13 de maig


  • Comparteix:

Cartell que presenta els ponents del Tribuna Sant Cugat Empresarial de 2021/Foto: St Cugat Empresarial

Cartell que presenta els ponents del Tribuna Sant Cugat Empresarial de 2021/Foto: St Cugat Empresarial

El podcast d'empresa de Sant Cugat Empresarial (SCE) d'aquest mes de maig se centra en la presentació del fòrum empresarial Tribuna Sant Cugat Empresarial. L'esdeveniment, que s'organitza anualment des de 2017 (ara en format híbrid, mig presencial mig en línia), presenta una nova edició sota el títol 'La indústria de la salut. Reflexions i solucions arran de la pandèmia'. Joan Franquesa, president de l'entitat, explica a Ràdio Sant Cugat que aquesta és una ocasió única per a escoltar i generar un diàleg amb els CEO d'empreses privades líders del sector salut que han estat al capdavant en la gestió de la crisi sanitària mundial. L'entrevista completa pot escoltar-se a aquest podcast.

ESCOLTA-HO

El fòrum empresarial tindrà lloc el dia 13 de maig a les 12. Comptarà amb les ponències del vicepresident d'Innovació de Grifols, Jose Terencio; el director general de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger; el president i conseller delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; el CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell; i el CEO de Ferrer, Mario Rovirosa. El Tribuna Sant Cugat Empresarial arrencarà amb la intervenció del secretari general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Raúl Blanco, que intervindrà en la part inicial del fòrum.

Sílvia Trabalón, gerent de SCE, també participa al podcast i explica que el Tribuna és un esdeveniment que porten preparant fa mesos amb el sotsdirector de RAC1, el periodista santcugatenc Jofre Llombart, que presentarà l'acte. Trabalón assegura hi treballen des de fa temps perquè en volen treure el màxim profit, ja que no és habitual poder juntar i generar diàleg amb ponents d'aquesta categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.