L'anàlisi del pressupost 2021, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

Els representants dels tres partits del govern admeten que la presentació dels comptes va tard i fan propòsit d'esmena


  • Comparteix:

El presentador, Albert Solé; Oriol Cisteró (ERC); Marco Simarro (CUP); Carles Brugarolas (Junts) i Rossend Dou (PSC) en 'El Gall del Monestir' del 24 de març de 2021 / Foto: Meet

El presentador, Albert Solé; Oriol Cisteró (ERC); Marco Simarro (CUP); Carles Brugarolas (Junts) i Rossend Dou (PSC) en 'El Gall del Monestir' del 24 de març de 2021 / Foto: Meet

La tertúlia política de Ràdio Sant Cugat 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha estat centrada, sobretot, en l'aprovació inicial del pressupost pel 2021 en el ple extraordinari de dilluns. Sense cap representant de Ciutadans, que han excusat la seva presència, Carles Brugarolas de Junts per Sant Cugat s'ha quedat com l'únic representant de l'oposició defensant el seu vot en contra als comptes. En les poques coses que s'han posat d'aquest els quatre partits ha sigut en admetre que la presentació del pressupost del 2021 el mes de març és fer-ho massa tard -igual que va ser tard fer-ho al juliol el de l'any passat, segons ERC-, i els representants del govern s'han compromès a fer-ho abans per als del 2022. Al final de la tertúlia també s'ha parlat de les negociacions per formar el govern de la Generalitat. Recupera aquí la tertúlia sencera.

ESCOLTA-HO

A 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres 24 de març hi han participat Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d'ERC Sant Cugat; Marco Simarro, regidor de la CUP; i Rossend Dou, militant del PSC.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.