Vins naturals i escumosos ancestrals

Oleguer Martí, de Vins Noè, explica les principals característiques d'uns i altres


  • Comparteix:

Vinyes de Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Vinyes de Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Cada cop es veuen més als mercats. Són els vins naturals, que busquen minimitzar la intervenció en el procés d'elaboració. Els vins escumosos ancestrals són els que completen la fermentació en l'ampolla. Oleguer Martí, de Vins Noè, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per parlar de les característiques d'aquests tipus de vins.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.