
La calçotada és una de les tradicions de l'hivern / Foto: ACN
ESCOLTA-HO
Per als calçots, Martí recomana apostar per un vi amb garnatxa blanca de la Terra Alta o un macabeu de Tarragona amb criança i cos perquè absorbeixi la 'untuositat' i la dolçor dels calçots. Per a la carn a la brasa, el copropietari de Vins Noè aposta per vins amb 'certa entitat', posa per exemple Gotim Bru, de Castell del Remei. També vins del Penedès amb cabernet i merlot, un Empordà amb criança de garnatxa negra o bé els productes de la denominació Pla de Bages.
A la secció, Martí també ha explicat la seva experiència a la Barcelona Wine Week, el saló del vi que s'ha celebrat aquesta setmana a la capital catalana. N'ha destacat el seu enfocament professional, una vegada ha sortit de la fira Alimentària on, segons ell, es difuminava excessivament.
Oleguer Martí
La calçotada no és fàcil perquè el calçot dolceja i és verdura i després surt una graellada de carns a la brasa.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.