Carlota Durà, d'Instagram als escenaris

La joveníssima santcugatenca s'estrena aquest divendres en concert a Madrid i ha passat pel 'Sant Cugat a fons'


  • Comparteix:

Amb només 16 anys, la santcugatenca Carlota Durà s'estrena aquest divendres a la sala Jazzville de Madrid en concert. Una guitarra i una veu envejable són els arguments de la jove, que ha passat pel 'Sant Cugat a fons aquest dijous a la secció d'Anna Luna 'A taula no es canta', on ha interpretat tres versions, una del 'What a wonderful world' de Louis Armstrong i dues de la cantautora Sofia Ellar, que visita el Teatre-Auditori divendres vinent amb entrades exhaurides, 'G&t's' i 'Rock'n'rolles de Chiquillos'.

ESCOLTA-HO

Durà, que de moment no es planteja dedicar-se a la música, ha explicat a la secció que ella canta des de 'ben petita' i que aprèn les cançons a força d'escoltar-les i estudiar-les, a més de les classes de Luna. Fins ara, només havia compartit les seves cançons a Instagram (@carlotaduramusic), on precisament va cridar l'atenció dels responsables de la sala Jazzville, que la van convidar a fer-hi un concert. De la sala i de la mateixa Sofia Ellar, de qui ha rebut elogis a les seves versions a la xarxa social.

La guitarra, de moment, serà la seva única acompanyant, la manera com ha afirmat que se sent més 'còmode' i ha començat a compondre les seves primeres cançons després de molt de temps redactant només versos aïllats.


Carlota Durà

Normalment les cançons que m'aprenc és a partir d'escoltar-les de la ràdio o de qualsevol lloc. Les aprenc així.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.