Sant Cugat se'n va de tapes fins al 6 d'octubre

La setena edició del Sant Cugat va de Tapes arrenca aquest dijous amb 26 tapes

L'activitat comença aquest dijous i s'allargarà fins el diumenge 6 d'octubre / Foto: Gastronosfera

Podcast

Publicat el 26/set/19 per Redacció

La setena edició del Sant Cugat va de Tapes, organitzat per Gastronosfera i en col·laboració amb els diferents locals de la ciutat, ha donat el tret de sortida aquest dijous amb 26 propostes diferents per fer un mos de l'activitat culinària de la ciutat. El magazín 'Sant Cugat a fons' ha parlat amb Antoni Soriano, gerent del bar El Dehesa, i Arianna Russo, l'encarregada del restaurant Sabàtic, per saber com encaren aquesta nova edició i també quin record tenen d'anys anteriors. La iniciativa, que compta amb menys restaurants que en altres edicions, s'allargarà fins al diumenge de la setmana vinent. Consulta a aquí el mapa de l'activitat.

Escolta-ho

Una tapa elaborada i un quinto de cervesa. Aquesta és la fórmula que segueix minuciosament el Sant Cugat va de Tapes des de fa set anys, una proposta gastronòmica consolidada a la ciutat amb la voluntat d'omplir els carrers i restaurants i fomentar l'oci culinari entre els santcugatencs.

Antoni Soriano, responsable d'El Dehesa, i Arianna Russo, punta de llança del restaurant Sabàtic, coincideixen en que la iniciativa promou el consum i ajuda 'a visibilitzar el local', però també expliquen que cal vigilar que el volum de tapes que se serveixen poden entrar en conflicte amb l'activitat corrent del restaurant.


DECLARACIONS

Antoni Soriano

L'imput positiu és segur perquè et dóna a conèixer a més gent de la que arribes normalment. L'imput negatiu és que coincideix amb la teva activitat normal i vas més just a tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio