Un gos no és una joguina, conclusió del projecte de El Cau Amic amb el Ferran i Clua


  • Comparteix:

Els infants han visitat el 'Sant Cugat a fons' per explicar el projecte / Foto: Cugat.cat

Els infants han visitat el 'Sant Cugat a fons' per explicar el projecte / Foto: Cugat.cat

Els alumnes de P5 de l'escola Jaume Ferran i Clua han estat els protagonistes d'aquesta setmana de la secció 'Gat i gos' del 'Sant Cugat a fons', a càrrec d'El Cau Amic. Els infants han visitat Cugat.cat per explicar el projecte d'aquest any al centre sobre els gossos i l'adopció responsable, en el qual hi han col·laborat la protectora i la Policia Local, a través de la Unitat de Relacions amb la Comunitat. L'Arlet, en Bernat i en Bruno han estat els portaveus de la classe, que ha aprofitat també per visitar les instal·lacions del mitjà multimèdia municipal.

ESCOLTA-HO

El projecte s'ha traduït en una activitat de la mà del cos policial i el Cau Amic per promocionar l'adopció responsable d'animals. Els infants van rebre a la classe la visita de dos dels gossos del refugi, en Willy i en Satur, i una xerrada dels agents, on es va remarcar la importància d'adoptar abans de comprar, de no abandonar gossos i d'actuar de manera responsable.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.